Rabo Club Support 2020

Stem op Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg!

De Rabobank organiseert ook dit jaar weer een Rabo Club Support. Hiermee versterken zij de kas van de lokale clubs en verenigingen. Met hun bijdrage van kennis, netwerk en financiën is er de mogelijkheid om mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. De Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg doet ook mee aan deze actie.

Wij hebben hierbij jullie ‘stem’ en eventueel die van je familie, vrienden of kennissen hard nodig. Vanaf 5 september tot en met 27 september kan iedereen die lid is van de Rabobank Zuid-Limburg Oost (of lid wordt) een stem uitbrengen op hun favoriete club.

De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo Club Support. Als je inlogt vind je deze knop via ‘service’ en vervolgens onder ‘lidmaatschap’. Stem je via de Rabo App of Rabo online bankieren dan heb je geen stemcode nodig. Leden die hiervoor geen toegang hebben ontvangen een stemcode. Deze is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: De stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.

Alvast, hartelijk bedankt voor jullie steun.

Annie Peeters, secretaris en penningmeester Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg.