Kerstwens 2018 van Geerts & Partners

Dit jaar schenken wij onze aandacht aan de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg. De kerstdonatie zal dit jaar (2018) naar deze Stichting gaan.

Geerts & Partners heeft veel bewondering voor het werk van de Stichting en steunt hiermee de indrukwekkende en deskundige begeleiding van de buddy’s van Buddyzorg Limburg.

De stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg (www.svvbl.org) stelt zich tot doel om activiteiten van Buddyzorg Limburg (www.buddyzorglimburg.nl) mede mogelijk te maken. Buddyzorg Limburg is een provinciale vrijwilligersorganisatie die buddy’s inzet bij ernstige lichamelijk zieke kinderen, jeugdigen en volwassenen in de thuissituatie. Buddy’s ondersteunen de mensen bij het omgaan met ziek zijn en helpen bij het hervinden van eigen regie, kracht en mogelijkheden. De Provincie Limburg heeft Buddyzorg Limburg erkent als een Maatschappelijke Organisatie (MO).”

Stichting Vrienden van Buddyzorg :Limburg en Buddyzorg Limburg zijn Geerts & Partners zeer erkentelijk voor deze donatie !