Grote opbrengst voor SVVBL door RAGWEEK Maastricht

De RAGWEEK Maastricht heeft een totaal bedrag van € 13.700,00 opgebracht voor de twee doelen die zij gekozen hadden: de stichting Wensambulance en Buddyzorg Limburg. Het ingezamelde bedrag wordt onder beide doelen verdeeld.

Marie-Louise Weerts, coördinator van Buddyzorg Limburg, heeft donderdag 20 april een bedrag ontvangen van € 6.850,00 euro uit handen van het RAG bestuur Imke Veltmans, Anouk Loijens, Maud van Wersch, Ylva van der Burgt en Nina Mille. Een super geweldig resultaat waarvoor onze hartelijke dank.

Door hun inzet en organisatie van diverse activiteiten hebben zij dit bedrag bij elkaar gekregen. Dank aan het bestuur maar ook onze dank aan alle studie-, sport- en studentenverenigingen, cafés en anderen die een activiteit voor hun hebben georganiseerd of geholpen hebben bij de realisatie hiervan.

Buddyzorg Limburg al dit bedrag benutten voor werving en training van nieuwe buddy’s en voor bijscholing van alle buddy’s.

Het is voor ons een geweldige ervaring geweest om met enthousiast bestuursteam te mogen samenwerken. Nogmaals onze hartelijke dank voor dit overweldigend resultaat!