John Dautzenberg, ambassadeur SVVBL, wordt deken van Maastricht

john-dautzenbergZondagochtend 4 september meldde John Dautzenberg op zijn Facebookpagina:

” De bisschop benoemt mij na 19 jaar pastoraat in Noord Limburg tot deken van Maastricht en pastoor van de Sint Servaasbasiliek en de de parochie St. Anna/H.Lambertus.”

Even later stond het bericht ook op 1 limburg:

“John Dautzenberg (52) is door het bisdom Roermond benoemd tot deken in Maastricht en pastoor van de Sint-Servaasbasiliek in die plaats. Dautzenberg is momenteel pastoor van de federatie Tegelen binnen het dekenaat Venlo.

Noord-Limburg

Hij was negentien jaar actief in Noord-Limburg. De uit Kerkrade afkomstige Dautzenberg was eerder actief als kapelaan in Geleen.

Opvolger

In Maastricht is Dautzenberg de opvolger van Mathieu Hanneman. Die overleed begin juni op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. John Dautzenberg wordt op 6 november geïnstalleerd in Maastricht.”

Buddyzorg Limburg en stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, waar John ambassadeur is, zijn zeer trots en feliciteren hem van harte met deze benoeming en wensen hem alle goeds en een gezegende tijd in Maastricht.pastoor

Bronnen:

  • Facebookpagina John Dautzenberg
  • 1 limburg
  • Bisdom Roermond