WE WANT YOU

we-want-you-300x284BUDDYZORG LIMBURG ZOEKT NIEUWE BUDDY’S 

Een buddy ondersteunt, als vrijwilliger, één dagdeel per week bij kind of volwassene met obesitas, of buddy bij lichamelijk ziek kind of volwassenen in de thuissituatie. Het gaat merendeels om kinderen of volwassenen die ten gevolge van het lichamelijk ziek zijn en/of tegenslag de balans in hun leven zijn kwijtgeraakt.

Bij Buddyzorg  Limburg noemen we de klant:  het ‘maatje.’

Een buddy begeleidt doelgericht en zet in op het verwerken van het hebben van overgewicht  en/of het ziek- zijn door sociaal emotionele ondersteuning te bieden. Daarnaast ondersteunt de buddy om naar mogelijkheden te zoeken zodat ‘zaken die voor het maatje belangrijk zijn’ weer kunnen worden opgepakt.

Zo gaan ‘begrip, nabijheid en plezier maken’ samen in een vorm van doelgerichte ondersteuning en begeleiding. Veelal is het doel dat het maatje uiteindelijk weer op eigen kracht verder kan, nadat er een nieuwe vorm van evenwicht is gevonden.

we want 3Er zijn op dit moment diverse vacatures bij Buddyzorg Limburg:

  • Buddy bij kinderen met obesitas
  • Buddy bij volwassenen met obesitas
  • Buddy bij lichamelijk zieke kinderen
  • Buddy bij lichamelijk zieke volwassenen

Wilt u zich aanmelden kan dat via www.buddyzorglimburg.nl