Monuta doet schenking aan Vrienden van Buddyzorg Limburg

monuta 1Maandag  29 februari  ontving de stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg (SVVBL) een cheque van  €  2.000,00 uit handen van dhr. Peter van Eerd, van Monuta Nuth.

De cheque werd aangeboden door het Monuta Charity Fund.

Al 15 jaar geeft Monuta geld aan lokale initiatieven via het Monuta Charity Fund (MCF). Medewerkers van Monuta, samenwerkende assurantietussenpersonen en franchisenemers zijn ambassadeur van het fonds. Monuta weet hoe moeilijk het kan zijn om na het verlies van een dierbare de draad weer op te pakken. Met het Monuta Charity Fund dragen wij graag bij aan initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare.

De stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg en Buddyzorg Limburg zijn zeer aangenaam verrast door deze schenking.  De voorwaarde en de afspraak is dat dit bedrag besteedt wordt aan een bijscholingsdag voor buddy’s  over Verliesverwerking die in het najaar georganiseerd wordt. De cheque werd door dhr. van Eerd uitgereikt aan Philo Logister, vicevoorzitter van stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg en Marie-Louise Weerts, coördinator van Buddyzorg Limburg.

Onze hartelijke dank voor deze schenking !monuta charity fund

image(7)image(10)image(15)image(28)image(39)image(45)