Tafelronde 196 Gravenrode doet schenking aan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

logo-rt196xNa een overweldigende avond in Hof van Gaia werd door Burgemeester Vlecken uit Landgraaf aan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg een cheque ter waarde van €7.311,- uitgereikt! Dit gigantische bedrag hebben de genodigden van de Parkstadborrel 2016, georganiseerd door RT 196 Gravenrode, bijeen gebracht! Met dit bedrag kunnen weer een aantal buddy’s worden geschoold en ingezet.

Tafelronde 196 Gravenrode ( www.rtgravenrode.nl)  is een Heeren genootschap met verschillende doelstellingen. Eén van de doelstellingen die hoog in het vaandel staat, is het versterken van het besef, dat ieder op zijn eigen wijze de gemeenschap behoort te dienen. Het bevorderen van onderlinge vriendschap, wederzijds begrip en kansen bieden binnen een ieders netwerk, spelen eveneens een grote rol.

RT Gravenrode heeft in 2009 het idee gelanceerd om in de Parkstad regio een jaarlijks terugkerende Parkstad Nieuwjaarsborrel te organiseren waarbij van alle doelstellingen iets terug te vinden is. Deze borrel is anders dan de vele andere in diezelfde periode, bij RT Gravenrode  staat namelijk ieder jaar een goed doel centraal. Zij willen door middel van de opbrengst van deze netwerkavond een goed doel een financiële injectie proberen te geven, waardoor langverwachte wensen ineens mogelijk worden. De opbrengst is afhankelijk van de welwillendheid van sponsoren en de kaartverkoop. Zij zijn het die de zaal, de muziek, de prijzen voor de Tombola etc. mogelijk maken.

Dankzij vooral de sponsoren is het voor RT Gravenrode mogelijk om nagenoeg het volledige bedrag van de entreekaarten alsmede de volledige opbrengst van de tombola ter beschikking te stellen aan het goede doel.  Hun goede doel voor 2016 was dus Buddy zorg  Limburg.

Een geweldig initiatief waarvoor onze hartelijke dank voor dit geweldig bedrag!

fotos: Jos Göritzer
fotos door: Jos Göritzer

Foto: Jos Göritzer

Uit handen van de burgemeester van Landgraaf ontvangt de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg de cheque
Uit handen van de burgemeester van Landgraaf ontvangt de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg de cheque

12743925_548664248645757_6767533159586294296_n