Peter Vrehen stopt als voorzitter op 31 december 2015

Peter Vrehen, die sinds de oprichting van De Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg (SVVBL) voorzitter is van deze stichting,  Peter heeft zijn functie met plezier vervult zoals hij gisteren in zijn laatste vergadering aangaf: ” Vier jaar hebben wij samen gewerkt om gelden bijeen te brengen voor het geweldige initiatief Buddyzorg Limburg. Ik heb met veel plezier dit fantastische vrijwilligerswerk gedaan.” De Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg heeft tot doel activiteiten van Buddyzorg Limburg financieel mogelijk te maken. De activiteiten van Buddyzorg  Limburg bestaan onder andere uit het ondersteunen van  thuiswonende ernstig lichamelijk zieke kinderen, jongeren en volwassenen door de inzet van vrijwilligers (buddy’s). Buddy’s helpen deze zieke mensen ‘het leven weer te leren leven met het ziek zijn’. Voor meer informatie zie www.svvbl.org en www.buddyzorglimburg.nl.

IMG_1567
voorzitter Peter Vrehen wordt toegesproken door Philo Logister, secretaris a.i.
IMG_1566
Bestuur SVVBL met als gast mevr. Leers, lid van Comité van Aanbeveling SVVBL

Wij danken peter voor zijn tomeloze inzet voor onze stichting en wensen hem enorm veel succes in alles wat hij verder doet en gaat doen!