Bedankt voor de eerste online donatie!

Zondag 7 oktober was een Ladies-Day van een kookclub van Karel van Erve en die werd gehouden op kasteeltje Hattem in Roermond. De oudste zoon van Karel, Carlo, is daar chefkok. De heren van de club hebben de voorbereidingen voor het diner samen met Karel en Carlo gedaan. Ondertussen was er voor de dames een middagprogramma. Toen de dames terug kwamen hebben zij na het aperitief van een heerlijk diner genoten. De tafel was keurig gedekt en voor elke gast was er een buddybeertje naast het bord gezet. Na het voorgerecht, zie de foto, kreeg Helene van Erve, bestuurslid van SVVBL en buddy van Buddyzorg Limburg, van de voorzitter de gelegenheid om de beertjes toe te lichten. Zij verwijzen naar de website van Buddyzorg Limburg en Helene heeft de gasten vriendelijk uitgenodigd die te bezoeken en ons te steunen als ze ons een
warm hart toe dragen. Van uit de groep is dus inderdaad de eerst donatie gekomen…..wie volgt ?

Namens het bestuur van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, onze hartelijke dank !